Skip to content Skip to footer

Är vi billigare?

Är vi billigare än ditt nuvarande bolag? En miniräknare för att få ett ungefärligt pris

0.00kr

Ungefär från

Varför Malmö Maids?

 Ett trevligt litet familjeföretag som drivs av en sjökapten
och en IT Specialist.

 Ingen bindningstid & uppsägning av tjänst eller
avbokning endast två dagar innan.

 Majoriteten av våra anställdaär f.d Au pairs.

 Alla våra tjänster kostar 198kr/tim, mån-ons och 210kr/tim
efter rut tors-fre.

 Full friskvård till varje anställd på 5000kr! Löner enligt städindex samt bonusar, julklappar, påsgodis och andra förmåner. Vi tror på att om vi tar hand om våra anställda så ta de hand om våra kunder!

Hemstädning

Vi är ett av Malmös städbolag bästa som också betalar sina anställda bra! Om du är intresserad av våra tjänster så har vi hemstädning från 189kr i timmen. När vi planerar vårt samarbete med dig så bestämmer du tillsammans med lokalvårdare när det passar bäst för dig.

Vi på Malmö Maids vill självklart att du ska få det bästa resultatet. Ut över detta så är våra städare och tjänster fullt försäkrade så att du alltid kan känna dig trygg med vår hemstädning.

Matlagning + Hemstädning + Barnapassning = Sant

Alla belastningsregister för de ansökningar som går vidare kontrolleras innan en anställning.

Våra hembiträden kan utföra det mesta i hemmet så som hemstädning, matlagning,strykning och tvätt av kläder, byte av sängkläder, handla livsmedel, trappstädning och kontorsstädning

Låt våra f.d Au Pairs ta hand om era barn säkert

Ska du på ett möte? Behöver du gå till arbetet? Vill du gå på en dejt? Är du behov av en barnpassare?

Oroa dig inte mer! Vi på Malmö Maids And Home Services AB gör livet mycket enklare för dig! Vi kan erbjuda er duktiga barnvakter som har erfarenhet från tidigare. Alla våra barnpassare är f.d Au pairs. Barnvaktens
uppgifter är många men den viktigaste är självklart barnets säkerhet och trygghet. Därför väljer vi noggrant vilka som vi anställer.

Alla våra anställda får visa upp deras register ur belastningsregistret. Alla våra anställda blir utbildade före de får börja arbeta.
Våra barnvakter lagar också mat till barnen, plockar upp barnen från skolan. Barnvakterna leker självklart och underhåller barnen med lekar som också får barnen att lära sig nya grejer.

Prova våra barnvakter och förenkla din vardag!

Alla tjänster

You didn't add any pricing tables yet!

Kontorstädning, Trappstädning och Skolstädning kontakta oss för att få en offert