Skip to content Skip to footer

Storstädning eller Visningsstäd

“Är det dags för en noggrann storstädning av ditt hem eller behöver du förbereda din bostad för visning inför en försäljning? Oavsett dina behov kan du lita på oss på Malmö Maids för att leverera en professionell och omfattande städningstjänst.

Vår storstädningsservice är perfekt för att ge ditt hem en djupgående rengöring från golv till tak. Vi tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till rengöring av kök och badrum för att säkerställa att ditt utrymme blir skinande rent och fräscht.

För dig som behöver förbereda din bostad för visning erbjuder vi även en specialiserad visningstädningsservice. Vi fokuserar på att göra ditt hem så attraktivt som möjligt för potentiella köpare eller hyresgäster genom att ge det en professionell och välorganiserad städning.

Just nu har vi ett fantastiskt erbjudande där du kan få 6,5 timmars storstädning eller visningstädning för endast 1386 kr. Detta erbjudande ger dig en överkomlig kostnad samtidigt som du får en omfattande städning av hög kvalitet utförd av vårt erfarna team.

Kontakta oss idag för att ta del av erbjudandet och boka din storstädning eller visningstädning med Malmö Maids. Låt oss hjälpa dig att få ditt hem att skinna och stråla!”