Skip to content Skip to footer

Malmö Maids: Malmös bästa Städbolag

Vi är ett av Malmös bästa städbolag, vi vill gärna städa hemma hos dig. Om du är intresserad av våra tjänster så har vi hemstädning från 189kr i timmen. När vi planerar vårt samarbete med dig så bestämmer du tillsammans med lokalvårdare när det passar bäst för dig. Vi på Malmö Maids vill självklart att du ska få det bästa resultatet. Ut över detta så är våra städare och tjänster fullt försäkrade så att du alltid kan känna dig trygg med vår hemstädning. Vår första prioritet är att du är nöjd och glad. Därför ser vi alltid till att utföra en så kvalitativ hemstädning som möjligt. Om du i värsta fall inte är nöjd med vår hemstädning så är vi redo att komma tillbaka och göra det bättre, utan extra kostnad. Detta är självklart för att vi vill ge dig den bästa städhjälpen. I vardagen kan det uppstå förhinder och av någon anledning kan det bli så att du en dag helt enkelt vill omboka. På Malmö Maids är vi mycket flexibla och anpassar oss gärna. Om du vill boka om till en annan tid och dag så är detta självklart något vi välkomnar. Vi vill se till så att du alltid får den bästa servicen och är öppna för att planera om hemstädningen efter dina behov.

Våra Städare: Erfarna och Betryggande

Malmö Maids vill ge dig den absolut bästa servicen, därför har vi valt att verkligen välja våra anställda med omsorg. Första gången du har oss på besök så kan det vara lite nervöst att släppa in en främling i sitt hem. Det är på grund av detta, att vi är väldigt noggranna med att endast anställa personer utan kriminell bakgrund. På så sätt kan du alltid känna dig säker med att våra anställda är där för att göra sina uppgifter och för att göra dig så nöjd som möjligt med vårt städbolag. Ut över det är alla på Malmö Maids erfarna och har därför stor kunskap om de olika aspekterna av deras arbete. Därmed kan du luta dig tillbaka och vara säker på att vi vet hur man på bästa sätt tar hand om din bostad. Om du är nervös om just ett område av ditt hem, kanske är det en extra ömtålig matta eller liknande, så är vi självklart alltid här för att lyssna på dina tankar om saken. När du väl har haft besök av en av våra städare några gånger så blir det lätt att bygga en relation. Vi ser till så att du alltid får besök av samma person, därmed kan du lugnt lämna över ansvar till dem med tryggheten att de redan känner till din bostad. Vid fall av sjukdom eller liknande förhindringar så får du alltid samma ersättare som blir informerad av sin kollega om uppgifter och så vidare. För att konsekvent ge den bästa möjliga servicen så är våra anställda alla upplärda i livräddning och brandsläckning.
Ifall det emot alla odds skulle bli nödvändigt att hjälpa dig eller någon annan i ditt hushåll i en nödsituation så är vi förberedda.

Eco-labeled and Allergy-friendly Products

På Malmö Maids tar vi ansvar för vår eventuella påverkan på miljön. Därför använder “vi” flera produkter från såklart städprodukter. Såklart är miljömärkta av Svanen, vilket betyder att hela produktions- och livscykel har blivit analyserad för att bedöma produktens miljöpåverkan. De tar en titt på hela processen från det att produkten råvaror är producerade tills det blir till avfall. Detta är viktigt för oss på Malmö Maids då många tvättprodukter som används idag inte kan brytas ner i naturen under kortare tid. Ut över denna stora fördel så är Såklart produkter rekommenderade av Astma och Allergiförbundet. Detta betyder att våra tvättmedel är utan parfym, har testats för att vara fria från allergiframkallande ämnen samt att de är fria från irriterande ämnen. Särskilt kollar de två specifika allergener, den första orsakar astma, hösnuva, nässelfeber, födoämnesallergi och anafylaktisk chock. Den andra typen är allergener som irriterar huden vid kontakt och skapar kontakteksem. Dessa ämnena är självklart inte nödvändiga att ha i städprodukter men är ofta tillsatta för att ge en fin färg eller doft. På Malmö Maids har vi störst fokus på att du blir nöjd med städningen och kan njuta av ert hem till fullo. Se till att alla i din familj, inkluderat husdjuren, kan känna sig friska och utan besvär när vi hjälper er med hemstädning.