Skip to content Skip to footer

Om oss

Malmö Maids and Home Services AB är ett familjeföretag i Malmö som ägs av ett gift par, en IT-specialist och en sjökapten som är född och uppvuxen i Göteborg. Vi blev inspirerade av att starta företaget när vi gifte oss och försökte dela upp hushållssysslorna hemma. Vi kom fram till en idé om hur man gör det snabbare utan att påverka arbetskvaliteten. Jag har läst datavetenskap på universitetet och arbetat med bedrägeri-bekämpningsanalytiker i Filippinerna och varit au pair i Köpenhamn. Jag tog hand om två barn, handlade mat till familjen, städade och lagade mat. Nu, för närvarande driver jag tillsammans med min man denna familjeföretag samt utvecklar olika företag i Malmö och hjälper andra företag att växa.

Vi på Malmö Maids and Home Services AB är ett passionerat par som kombinerar vår unika bakgrund för att erbjuda städtjänster med hög kvalitet i Malmö. Med rötter i IT och sjöfart, har vi nu tagit steget in i städbranschen för att göra en positiv skillnad i vårt Malmö! Våra huvudtjänster inkluderar högkvalitativ hemstädning och pålitlig barnpassning, som båda utförs med högsta möjliga omsorg. Vår ambition sträcker sig längre än så; vi strävar efter att inte bara leverera utmärkt service till våra kunder, utan också skapa en trygg och givande arbetsplats för vår personal. Genom detta försöker vi bidra till en bättre livskvalitet både för våra kunder och vårt team. Vi älskar att se glädjen vi kan sprida genom att hjälpa Malmöbor att njuta av renare, mer bekväma hem och få mer kvalitetstid över för annat. Om du nu bor i Malmö och behöver hjälp med städning eller barnpassning, tveka inte att kontakta oss!

Varför oss?

Det är en bra fråga. När man vill hitta ett bra företag att anlita nu för tiden, brukar man snabbt söka på Google och se vad alla andra tycker om företaget. Malmö Maids har ett betyg på cirka 4,9, med över 147 personer som har lämnat detta omdöme. En annan viktig faktor är trygga arbetsplatser och priser. Våra anställda tenderar att stanna hos oss länge, vilket beror på att vi erbjuder bra löner och förmåner. När det gäller våra priser, är vi inte i samma klass som de dyrare alternativen som tar cirka 240 i timmen. Vi ligger helt enkelt cirka 15-20% billigare än de största företagen.
Vi har bra priser
Vi har trygga arbetsplatser
Vi har bra kvalitet
Därför ska ni välja oss!