Skip to content Skip to footer

Inga Bindningstid!

Välkommen till Malmö Maids – Din pålitliga städfirma i Malmö
Söker du efter pålitlig och professionell städhjälp i Malmö? Då har du kommit rätt! På Malmö Maids är vi dedikerade till att göra ditt hem skinande rent och ge dig den bästa möjliga städupplevelsen. Vi erbjuder en mängd olika städtjänster som är skräddarsydda efter dina behov och önskemål.

Untitled-design-70 (1)

Skinande rent i Malmö, med Malmö Maids and Home Services AB!

Malmö maids and home services ab

Varför välja oss?

Inga bindningstider: Vi förstår att flexibilitet är viktigt för dig. Därför har vi inga bindningstider. Du kan avsluta våra tjänster när som helst utan några krångliga avtal. Det enda vi ber om är att du meddelar oss två dagar i förväg om du vill avboka eller ändra din bokning.

Våra tjänster

Oavsett om du behöver regelbunden hemstädning, kontorsstädning, skolstädning eller någon annan städtjänst, kan du lita på oss för att leverera resultat av högsta kvalitet. Vi använder miljövänliga städprodukter och modern utrustning för att säkerställa att ditt hem är rent och fräscht.

Kontakta oss

Malmö Maids är din pålitliga partner för städning i Malmö. Vi är stolta över att vara en del av ditt lokalsamhälle och ser fram emot att hjälpa dig med dina städbehov. Kontakta oss idag för att boka din städning och upplev skillnaden med vårt pålitliga och professionella team. Tillsammans kan vi skapa ett rent och hälsosamt hem för dig och din familj.

Tack för att du väljer Malmö Maids and Home Services – Din städpartner i Malmö!

Mer frågor?

Kontakta oss också via: