Skip to content Skip to footer

Ni som är företagskunder hos oss får en Maids-bonus från oss. Det betyder att alla era anställda på ert företag har rätt till hemstädning för endast 189kr/tim där en bonuslåda med städprodukter ingår för de som vill ha veckovis hemstädning. Arbetar ni eller era anställda väldigt mycket och önskar asiatisk mat så kan våra maids också laga era matlådor för en eller flera veckor fram så slipper ni tänka på det.  Hur det funkar med matlagning? Antingen handlar vi åt er och lagar maten eller så handlar ni allt och vi lagar.   Men vi är flexibla och gillar nya idéer. Ring oss och berätta så anpassar vi oss efter era önskemål.

 

 

Billig och effektiv kontorsstädning

Att hålla kontoret rent är ett måste. Alla arbetar bättre när det är snyggt runt omkring dem, förutom att det är viktigt för hälsan. Därför är kontorsstädning något som många lägger ner lite extra fokus på. Det spelar ingen roll om det handlar om företagsstädning, trappstädning eller kontorsstädning. Du måste kunna vara säker på att det blir ordentligt gjort, helst till ett rimligt pris. Många som väljer Malmö Maids And Home Services AB känner att de får just detta.

Viktigt välja rätt städfirma

Titta gärna på vad du får för priset. En del ligger billigt, men så tillkommer det flera dolda kostnader. Då är det mycket bättre med vårt system, där du får ett fast pris som grundar sig på hur lokalen ser ut och vad du vill ha gjort. Förutom att kontoret blir rent har de anställda chansen till billigare barnpassning i Malmö, eller så kan de få rabatt på hemstädning. När du ser på helheten så blir det både billigare och bättre.

Hur ofta du vill att kontoret städas är upp till dig. Vi har flera kunder och alla har sina egna önskemål. Att kunna anpassa sig och vara flexibla är ett måste tycker vi. Utan att kostnaderna skjuter i höjden så klart.

 

Varför du ska satsa på vit kontorsstädning

Uttrycken vit och svart städning kan låta lite konstiga. Men det handlar naturligtvis om att välja en städfirma som satsar på att följa lagen. Som är registrerade och har försäkringar för sina anställda. Det kan verka smart att välja en firma som är billig, utan att tänka närmare efter om det handlar om svartjobb eller inte. Men det finns flera bra anledningar till att välja vitt.

Satsa på vit kontorsstädning

När alla jobbar vitt så ökar den jämlika konkurrensen. Ett större antal firmor har en chans att klara sig, för alla jobbar på lika villkor. När någon bjuder under på barnpassning, hemstädning eller något annat bara för att de inte betalar arbetsgivaravgifter eller skatter så blir det svårt för seriösa, vita städfirmor.

Tänk också på de arbetare som utför hemstädningen. Om du väljer en firma som jobbar svart så är det ganska vanligt att det är just de anställda som förlorar mest. Låga löner och svåra arbetsförhållanden är vanliga. För om du jobbar svart har du inga rättigheter och kan inte säga ifrån när något inte är bra. Malmö Maids är måna om sina medarbetare. Det minsta du kan göra är att ge dem alla sina rättigheter och se till att de har det bra. För oss är vit hemstädning det enda valet.

Kontorstädning, Trappstädning och Skolstädning kontakta oss för att få en öffert