Skip to content Skip to footer

Utbildade Personal

Välkommen till Malmö Maids – Din pålitliga städfirma i Malmö
Söker du efter pålitlig och professionell städhjälp i Malmö? Då har du kommit rätt! På Malmö Maids är vi dedikerade till att göra ditt hem skinande rent och ge dig den bästa möjliga städupplevelsen. Vi erbjuder en mängd olika städtjänster som är skräddarsydda efter dina behov och önskemål.

Untitled-design-70 (1)

Skinande rent i Malmö, med Malmö Maids and Home Services AB!

Malmö maids and home services ab

Varför välja oss?

Utbildad personal: Vårt team består av noggrant utvalda och välutbildade medarbetare som redan har erfarenhet inom branschen. Hos Malmö Maids värderar vi våra anställda och erbjuder dem bra löner och arbetsvillkor. Det är därför de stormtrivs hos oss och levererar enastående service till våra kunder.

Våra tjänster

Oavsett om du behöver regelbunden hemstädning, kontorsstädning, skolstädning eller någon annan städtjänst, kan du lita på oss för att leverera resultat av högsta kvalitet. Vi använder miljövänliga städprodukter och modern utrustning för att säkerställa att ditt hem är rent och fräscht.

Kontakta oss

Malmö Maids är din pålitliga partner för städning i Malmö. Vi är stolta över att vara en del av ditt lokalsamhälle och ser fram emot att hjälpa dig med dina städbehov. Kontakta oss idag för att boka din städning och upplev skillnaden med vårt pålitliga och professionella team. Tillsammans kan vi skapa ett rent och hälsosamt hem för dig och din familj.

Tack för att du väljer Malmö Maids and Home Services – Din städpartner i Malmö!

Mer frågor?

Kontakta oss också via: