Skip to content Skip to footer

Flyttstädning

“Behöver du en pålitlig och effektiv flyttstädning för att säkerställa att din gamla bostad lämnas i toppskick? Hos oss på Malmö Maids erbjuder vi en omfattande flyttstädningsservice där vi tar hand om allt åt dig, så att du kan fokusera på din kommande flytt.

Vår flyttstädningsservice inkluderar allt som krävs för att din bostad ska bli godkänd enligt de högsta standarderna. Vi tar hand om noggrann rengöring av alla ytor, inklusive väggar, golv, köksskåp, garderober, badrum och toaletter. Vi avlägsnar också eventuella spår av fläckar, damm och smuts för att säkerställa att din bostad är skinande ren.

Priset för vår flyttstädning startar från endast 4000 kr, och allt ingår i priset – ingen dolda kostnader eller extraavgifter. Vi förstår vikten av att lämna din gamla bostad i perfekt skick och strävar efter att överträffa dina förväntningar varje gång.

Med vår erfarenhet och expertis kan du lita på att din flyttstädning hanteras professionellt och effektivt. Vi är här för att göra hela processen så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig.

Kontakta oss idag för att boka din flyttstädning och låt oss hjälpa dig att lämna din gamla bostad i toppskick med Malmö Maids!”