Från 189kr/tim efter Rut

Hemstädning men lite mer än det vanliga!

Vi erbjuder Malmös proffsigaste Hembiträden! Våra hembiträden kan utföra det mesta i hemmet så som hemstädning, matlagning, strykning och tvätt av kläder, byte av sängkläder, handla livsmedel och barnpassning

Från 189kr/tim efter Rut

Barnpassning

Vi kan erbjuda er duktiga barnvakter som har erfarenhet från tidigare. Alla våra barnpassare är f.d Au pairs. Barnvaktens uppgifter är många men den viktigaste är självklart barnets säkerhet och trygghet.

Från 396kr/tim

Trappstädning

Vi älskar trappstädning och vi har flera års erfarenhet av brf-städ! Vi vet vad krävs och väljer ni oss så kommer ni att alltid ha rena trappor, tvättstugor och fönsterrutor.

Från 396kr/tim

Skolstädning

Vi tror på att erbjuda en hälsosam och ren utbildningsmiljö som säkerställer dina elevers, besökares och anställdas välbefinnande.

Är vi billigare?

Är vi billigare än ditt nuvarande bolag? En miniräknare för att få ett ungefärligt pris

0.00kr

Ungefär från

Nya kunder-erbjudande 189Kr/tim första manaden, i

Vad vill du na hjalp med?

Hemstädning

Vi är ett av Malmös bästa städbolag, vi vill gärna städa hemma hos dig. Om du är intresserad av våra tjänster så har vi hemstädning från 189kr i timmen. När vi planerar vårt samarbete med dig så bestämmer du tillsammans med lokalvårdare när det passar bäst för dig.

Barnpassning

Låt våra f.d Au Pairs ta hand om era barn säkert
-Ska du på ett möte? Behöver du gå till arbetet?
-Vill du gå på en dejt?
-Är du behov av en barnpassare/barnvakt?

Kontorsstädning

Ni som är företagskunder hos oss får en Maids-bonus från oss. Det betyder att alla era anställda på ert företag har rätt till hemstädning för endast 189kr/tim där en bonuslåda med städprodukter ingår för de som vill ha veckovis hemstädning.

Skolstädning

Söker ni ett företag som kan komma varje dag och städa er skola utan att ni behöver oroa er för att städerskan ska bli sjuk så är vi rätt man för jobbet. Vi kommer att alltid garantera er att en eller fler kommer till er skola och städar.

Trappstädning

Vi ÄLSKAR TRAPPSTÄDNING

Låt oss städa era trappor. Vi har proffsiga maskiner och personal som tar hand om era trappuppgångar. För att få mer info eller en offert, kontakta oss. Ett cirka pris på ett trapphus med 7 trappuppgångar med 4 våningar ligger på runt 7800kr ink moms. Då ingår också städprodukterna. Vi har inte bara bra priser men också glada, trevliga samt proffsiga anställda. Vi kommer gärna och kollar på plats hur det ser ut och ger er en offert.

 

 

 

 

 

Varför Malmö Maids?