Skip to content Skip to footer

Skolstädning

“Behöver er skola en pålitlig och professionell städtjänst för era lokaler? På Malmö Maids är vi specialiserade på att leverera högkvalitativ städning som möter era specifika behov.

Vår skolstädningsservice är skräddarsydd för att hålla era utbildningsmiljöer rena, säkra och trivsamma för både elever och personal. Vi tar hand om allt från dammsugning och golvrengöring till desinficering av ytor och sanitetsutrymmen för att säkerställa en hälsosam och hygienisk miljö.

Förutom vår skolstädning erbjuder vi också specialiserade tjänster som fönsterputsning, mattrengöring och sanering av klassrum för att möta era specifika behov och krav.

Vi förstår vikten av att ha rena och välskötta skollokaler för att skapa en optimal inlärningsmiljö för eleverna och en trygg arbetsplats för personalen. Därför arbetar vårt erfarna team noggrant och effektivt för att leverera en städning av högsta standard varje gång.

Priset för vår skolstädning är 315 kr per timme exklusive moms.

Kontakta oss idag för att boka er skolstädning med Malmö Maids. Låt oss ta hand om era städbehov så att ni kan fokusera på att skapa en säker och trivsam miljö för era elever och personal!”