Skip to content Skip to footer

Hemstädning

Välkommen till ett av Malmös ledande städbolag! Vi på Malmö Maids är här för att erbjuda dig professionell hemstädning av högsta kvalitet. Med vårt team av erfarna städare och våra mångsidiga tjänster kan vi skräddarsy en lösning som passar just dig.dina behov.

Vi erbjuder en provhemstädning till ett förmånligt pris, och för dig som bokar minst två gånger inom en 30-dagarsperiod är priset endast 198 kr per timme. Vi strävar efter att göra processen så smidig som möjligt för dig – tillsammans med en av våra lokalvårdare kan du planera in städningen vid en tid som passar dig bäst.

Vi på Malmö Maids värdesätter din trygghet och säkerhet. Alla våra städare är fullt försäkrade, så du kan känna dig trygg med vår service i ditt hem. Vår främsta prioritet är din tillfredsställelse, och vi arbetar alltid hårt för att leverera en högkvalitativ städning varje gång.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med resultatet av vår hemstädning, är vi redo att återkomma och åtgärda det utan extra kostnad. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och ge dig den bästa möjliga städhjälpen.

Vi förstår att livet kan vara oförutsägbart, och ibland kan du behöva omboka din städning. Vi är flexibla och anpassar oss efter dina behov – om du vill ändra tid eller dag för din bokning är det inga problem för oss.

Kontakta oss idag för att boka din hemstädning och upplev skillnaden med Malmö Maids!

Malmö Maids vill ge dig den absolut bästa servicen, därför har vi valt att verkligen välja våra anställda med omsorg. Första gången du har oss på besök så kan det vara lite nervöst att släppa in en främling i sitt hem. Det är på grund av detta, att vi är väldigt noggranna med att endast anställa personer utan kriminell bakgrund. På så sätt kan du alltid känna dig säker med att våra anställda är där för att göra sina uppgifter och för att göra dig så nöjd som möjligt med vårt städbolag. Ut över det är alla på Malmö Maids erfarna och har därför stor kunskap om de olika aspekterna av deras arbete. Därmed kan du luta dig tillbaka och vara säker på att vi vet hur man på bästa sätt tar hand om din bostad. Om du är nervös om just ett område av ditt hem, kanske är det en extra ömtålig matta eller liknande, så är vi självklart alltid här för att lyssna på dina tankar om saken. När du väl har haft besök av en av våra städare några gånger så blir det lätt att bygga en relation. Vi ser till så att du alltid får besök av samma person, därmed kan du lugnt lämna över ansvar till dem med tryggheten att de redan känner till din bostad. Vid fall av sjukdom eller liknande förhindringar så får du alltid samma ersättare som blir informerad av sin kollega om uppgifter och så vidare. För att konsekvent ge den bästa möjliga servicen så är våra anställda alla upplärda i livräddning och brandsläckning.
Ifall det emot alla odds skulle bli nödvändigt att hjälpa dig eller någon annan i ditt hushåll i en nödsituation så är vi förberedda.

På Malmö Maids tar vi ansvar för vår eventuella påverkan på miljön. Därför använder “vi” flera produkter från såklart städprodukter. Såklart är miljömärkta av Svanen, vilket betyder att hela produktions- och livscykel har blivit analyserad för att bedöma produktens miljöpåverkan. De tar en titt på hela processen från det att produkten råvaror är producerade tills det blir till avfall. Detta är viktigt för oss på Malmö Maids då många tvättprodukter som används idag inte kan brytas ner i naturen under kortare tid. Ut över denna stora fördel så är Såklart produkter rekommenderade av Astma och Allergiförbundet. Detta betyder att våra tvättmedel är utan parfym, har testats för att vara fria från allergiframkallande ämnen samt att de är fria från irriterande ämnen. Särskilt kollar de två specifika allergener, den första orsakar astma, hösnuva, nässelfeber, födoämnesallergi och anafylaktisk chock. Den andra typen är allergener som irriterar huden vid kontakt och skapar kontakteksem. Dessa ämnena är självklart inte nödvändiga att ha i städprodukter men är ofta tillsatta för att ge en fin färg eller doft. På Malmö Maids har vi störst fokus på att du blir nöjd med städningen och kan njuta av ert hem till fullo. Se till att alla i din familj, inkluderat husdjuren, kan känna sig friska och utan besvär när vi hjälper er med hemstädning.

Många googlar och vill veta vad alla bolag tar för priser. Men kan lova er detta. Har man under 155kr/tim efter rut så går det troligtvis minus eller att man betalar för lite till de anställda. Vi har hittat en bra balans mellan kund, anställd och våra priser och det är 210-230kr/ tim efter rut. Vi har ganska höga löner och kunderna får väldigt duktiga, snabba och proffsiga Maids. Om ni tror att jag överdriver, testa själv 😉

Roselle
VD Malmö Maids And Home Services AB