Skip to content Skip to footer

Butiksstädning

Behöver din butik en pålitlig och professionell städtjänst för att säkerställa en ren och välkomnande miljö för dina kunder? Hos Malmö Maids erbjuder vi skräddarsydda lösningar för butiksstädning som möter dina specifika behov och krav.

Vår butikstädningsservice är utformad för att hålla dina lokaler rena, organiserade och attraktiva för både kunder och personal. Vi tar hand om allt från dammsugning och golvrengöring till rengöring av skyltfönster, hyllor och kassadiskar för att säkerställa en skinande ren butiksmiljö.

Förutom grundläggande städningstjänster erbjuder vi även specialiserade tjänster som golvvård, polering av metall- och glasytor och sanering av högriskområden för att möta dina specifika behov och önskemål.

Vi förstår vikten av att skapa en positiv och professionell kundupplevelse i din butik. Därför arbetar vårt erfarna team noggrant och effektivt för att leverera en städning av högsta standard varje gång.

Priset för vår butikstädning är 315 kr per timme exklusive moms.
Kontakta oss idag för att boka din butikstädning med Malmö Maids. Låt oss ta hand om dina städbehov så att du kan fokusera på att skapa en trivsam och inbjudande atmosfär för dina kunder!”