Skip to content Skip to footer


Inga bindningstid

Ingen bindningstid & uppsägning av tjänst eller avbokning endast två dagar innan.
Läs mer


Kvalitetsgaranti

Vi garanterar ett bra jobb. Om vi inte lyckas så kommer vi tillbaka och tar det vi har missat!
Läs mer


Utbildade personal

Utbildad personal med erfarenhet sen innan! Våra anställda stormtrivs hos oss. Det får bra löner och villkor!
Läs mer


Är vi billigare?

Är vi billigare än ditt nuvarande bolag? En miniräknare för att få ett ungefärligt pris

Våra tjänster

Privat

01

Hemstädning

Vi är ett av Malmös bästa städbolag, vi vill gärna städa hemma hos dig. Om du är intresserad av våra tjänster så har vi hemstädning från 189kr i timmen. När vi planerar vårt samarbete med dig så bestämmer du tillsammans med lokalvårdare när det passar bäst för dig.


Read more


02

Barnpassning

Låt våra f.d Au Pairs ta hand om era barn säkert
-Ska du på ett möte? Behöver du gå till arbetet?
-Vill du gå på en dejt?
-Är du behov av en barnpassare/barnvakt?


Read more


03

Flyttstädning

“Behöver du en pålitlig och effektiv flyttstädning för att säkerställa att din gamla bostad lämnas i toppskick? Hos oss på Malmö Maids erbjuder vi en omfattande flyttstädningsservice där vi tar hand om allt åt dig, så att du kan fokusera på din kommande flytt. Vår flyttstädningsservice inkluderar allt som krävs för att din bostad ska bli godkänd enligt de högsta standarderna. Vi tar hand om noggrann rengöring av alla ytor, inklusive väggar, golv, köksskåp, garderober, badrum och toaletter. Vi avlägsnar också eventuella spår av fläckar, damm och smuts för att säkerställa att din bostad är skinande ren. Priset för vår…


Read more


04

Storstädning eller Visningsstäd

“Är det dags för en noggrann storstädning av ditt hem eller behöver du förbereda din bostad för visning inför en försäljning? Oavsett dina behov kan du lita på oss på Malmö Maids för att leverera en professionell och omfattande städningstjänst. Vår storstädningsservice är perfekt för att ge ditt hem en djupgående rengöring från golv till tak. Vi tar hand om allt från dammsugning och dammtorkning till rengöring av kök och badrum för att säkerställa att ditt utrymme blir skinande rent och fräscht. För dig som behöver förbereda din bostad för visning erbjuder vi även en specialiserad visningstädningsservice. Vi fokuserar på…


Read more

Företag

01

Kontorsstädning

Ni som är företagskunder hos oss får en Maids-bonus från oss. Det betyder att alla era anställda på ert företag har rätt till hemstädning för endast 189kr/tim där en bonuslåda med städprodukter ingår för de som vill ha veckovis hemstädning.


Read more


02

Skolstädning

Söker ni ett företag som kan komma varje dag och städa er skola utan att ni behöver oroa er för att städerskan ska bli sjuk så är vi rätt man för jobbet. Vi kommer att alltid garantera er att en eller fler kommer till er skola och städar.


Read more


03

Butiksstädning

Behöver din butik en pålitlig och professionell städtjänst för att säkerställa en ren och välkomnande miljö för dina kunder? Hos Malmö Maids erbjuder vi skräddarsydda lösningar för butiksstädning som möter dina specifika behov och krav. Vår butikstädningsservice är utformad för att hålla dina lokaler rena, organiserade och attraktiva för både kunder och personal. Vi tar hand om allt från dammsugning och golvrengöring till rengöring av skyltfönster, hyllor och kassadiskar för att säkerställa en skinande ren butiksmiljö. Förutom grundläggande städningstjänster erbjuder vi även specialiserade tjänster som golvvård, polering av metall- och glasytor och sanering av högriskområden för att möta dina specifika…


Read more


04

Gym och träningslokaler

Upplev Skillnaden med Renlighet i Världsklass för Ditt Gym Att hålla ett gym eller en träningslokal ren är avgörande för såväl medlemmarnas hälsa som deras träningsupplevelse. På Malmö Maids and Home Services förstår vi betydelsen av en välstädad träningsmiljö där varje vikt och yogamatta är fri från bakterier och smuts. Vårt team av professionella städare är utbildade i att hantera de unika utmaningarna som kommer med att städa gym och träningslokaler, och använder sig av miljövänliga och allergivänliga produkter för att säkerställa en säker och hälsosam miljö för alla. Vi erbjuder flexibla städlösningar som är anpassade efter ditt gyms behov,…


Read moreTrappstädning

Vi är stolta över att vara rankade som nummer 1 på Google i Malmö bland alla städbolag .
Med vår långa erfarenhet i branschen har vi hjälpt många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att hålla deras trapphus rena och välkomnande. Vi förstår att varje byggnad är unik och kräver en individuell städplan, vilket är varför vi börjar med en kostnadsfri bedömning av ditt trapphus. Efter det skickar vi en offert och om du godkänner, tar vi hand om städningen på ett regelbundet schema.

Det bästa är att du inte är bunden till något långtidskontrakt och kan avsluta tjänsten med 30 dagars uppsägningstid.

Vi tar miljön på allvar och använder därför miljövänliga städprodukter. Vår expertis sträcker sig också till att förstå de olika materialen som finns i trapphusen, så du kan vara säker på att vi inte bara gör det rent, utan också tar hand om materialen på bästa möjliga sätt.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att hålla ditt trapphus i toppskick? Kontakta oss idag!

Klicka här för offert!


Layouts: Popup

Alla tjänster

FAQs

Vad kostar det att anlita ert städföretag?

Våra priser varierar beroende på vilken dag du väljer att anlita oss. För privatkunder erbjuder vi en lägre timkostnad på 210 kr efter RUT-avdrag under måndagar till onsdagar. Under torsdagar och fredagar är timkostnaden något högre, endast 20 kr mer per timme efter RUT.

Vad är RUT-Avdrag?

RUT-avdraget är en skattereduktion i Sverige som privatpersoner kan utnyttja för arbetskostnader relaterade till rengöring, underhåll och tvätt i hemmet. Det ger rätt till en skattereduktion med 50 procent av arbetskostnaden, upp till ett visst belopp per år. Som kund behöver du inte göra något för att ansöka om avdraget; efter att du har betalat fakturan sköter vi på Malmö Maids and Home Services AB hela ansökningsprocessen med Skatteverket åt dig.

Har jag rätt till RUT-Avdrag?

Om du arbetar och är skatteskyldig i Sverige har du också rätt till RUT-avdraget. Det är rekommenderat att kontakta Skatteverket på telefonnummer 0771-567 567 eller via deras webbplats för att få mer detaljerad information och bekräftelse på din rätt till avdraget.

Hur lång tid tar städning hos mig och hur funkar det första gången?

Städningens varaktighet kan variera, men efter att städerskan har utfört den initiala städningen kan hon ge en uppskattning av den tid som kommer att behövas för framtida städsessioner. Den första städningen tar oftast cirka 20% längre tid, då hemmet kan vara smutsigare vid detta tillfälle. Det är starkt rekommenderat att du är närvarande under den första städningen, för att kunna visa runt och diskutera specifika städbehov. Efter städningen, gå igenom resultatet tillsammans med städerskan. Ge beröm för väl utfört arbete, men det är även viktigt att du påpekar om något område har missats eller om det finns andra aspekter som kan förbättras. Genom att ge direkt feedback kan städerskan åtgärda eventuella missar innan hon lämnar, och säkerställa att du är nöjd med städningen.

Tar ni hand om era anställda?

Självklart tar vi hand om våra anställda på bästa möjliga sätt! Vår på Malmö Maids and home services AB, som är ett städbolag i Malmö, är starkt inspirerad av IKEA, som är känt för att värna om sina medarbetare. Vi tror fast på att nöjda, trygga och glada medarbetare inte bara stannar längre hos oss, utan också levererar överlägsen städservice som våra kunder i Malmö uppskattar. Genom att erbjuda attraktiva löner, säkra arbetsförhållanden, bonusar, gratis busskort och tillgång till Fora, säkerställer vi att vårt team alltid är redo att möta våra kunders städbehov. En av de förmåner som våra anställda uppskattar mest är vårt generösa friskvårdsbidrag, där vi erbjuder upp till 5 000 kr per anställd för friskvårdsaktiviteter. Detta initiativ har inte bara mottagits mycket positivt, utan bidrar också till att hålla vårt team i Malmö i toppskick, både fysiskt och mentalt, redo att leverera enastående städservice varje gång.

Nyhetsbrev fyllt med rabatter och erbjudanden! Spara upp till 50%!
BESTÄLL NU! (inte bindande)

Kolla på videon 


Klicka här!

Mer frågor?

Kontakta oss också via:


 
 

Städtjänster i Malmö

Bästa städfirman i Malmö enligt Google!

Välkommen till Malmö Maids and Home Services AB, den bästa städfirman i Malmö enligt Google. Varför är vi nummer ett? Det är enkelt: vi levererar kvalitet, pålitlighet och enastående kundservice. 

Med flera års erfarenhet och en passion för att göra ditt hem skinande rent, har vi byggt upp ett rykte som en av Malmös mest pålitliga städfirma. Vårt team av professionella städare är noggrant utvalda och genomgår regelbunden utbildning för att upprätthålla våra höga standarder. Välj Malmö Maids för en hemstädning i Malmö du kan lita på.

Garanti – Vi kommer tillbaka om vi missade något!

På Malmö Maids and Home Services AB strävar vi efter 100% kundnöjdhet. Om du av någon anledning inte är nöjd med vår hemstädning, erbjuder vi en unik garanti: vi kommer tillbaka och rättar till det vi missade, utan extra kostnad för dig. Det är vår förpliktelse att se till att du är helt nöjd med det arbete vi utför.

Varför behöver man ha hemstädning i Malmö?

I dagens snabba och stressiga värld är tid en av de mest värdefulla resurserna vi har. Hemstädning i Malmö kan ofta kännas som en börda som tar upp värdefull tid som kunde ha använts på mer meningsfulla aktiviteter. Det är här Malmö Maids and Home Services AB kommer in. Vi tar hand om städningen så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig, vare sig det är att spendera tid med familjen, arbeta på en passionprojekt eller bara koppla av. Ett rent och välorganiserat hem bidrar till en bättre livskvalitet, minskar stress och ökar ditt allmänna välbefinnande.

Barnpassning i Malmö med Malmö Maids and Home Services AB

Förutom vår förstklassiga hemstädning i Malmö erbjuder vi också barnpassning i Malmö genom vårt team av professionella och pålitliga anställda. Våra barnpassare är noggrant utvalda och utbildade för att se till att dina barn är i trygga händer.

En unik aspekt av vår barnpassningstjänst är att den är influerad av Arash, vår VD, som tidigare ledde Study Fuel, ett framstående läxhjälpsbolag i Finland. Arash var hjärnan bakom Study Fuels framgångar och utvecklade olika metoder för att hjälpa studenter att lära sig effektivt. Han förstår att elever lär sig på olika sätt: vissa lär sig genom att höra, andra genom att se, och ytterligare andra genom att göra. Denna insikt har han nu fört med sig till Malmö Maids and Home Services AB, där han utbildar våra anställda i dessa beprövade metoder. Det innebär att vår barnpassning inte bara handlar om att se efter dina barn, utan också om att stödja deras inlärning och utveckling på ett sätt som passar dem bäst.

Genom att välja Malmö Maids and Home Services AB för din barnpassning i Malmö får du inte bara en trygg och pålitlig service, utan också en som är pedagogiskt givande för dina barn.

Trappstädning

Trappstädning är en ofta förbisedd men viktig del av fastighetsskötsel. Ett rent trapphus är inte bara inbjudande, det är också säkrare. Malmö Maids and Home Services AB erbjuder professionell trappstädning med fokus på detaljer, säkerhet och kundnöjdhet.

Kontorsstädning

Ett rent kontor är avgörande för produktivitet och arbetsmoral. Malmö Maids and Home Services AB erbjuder skräddarsydda kontorsstädningslösningar som passar ditt företags unika behov. Från daglig städning till djuprengöring, vi har dig täckt.

Exit mobile version